MASKE KURSUS

KONTAKT
OM UNDERVISEREN
TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Grund kursus i special effekter
● Udvidet kursus i special effekter
● Teater-sminke, grundkursus
● Kursus i Zombie-sminke
● Rekvisit- og effekt-kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Monstermaske i Latex Trolde maske støbt i latex. Lær hvordan. Rumvæsen maske støbt i latex. Kom på kursus i maske-produktion.

 

 


 

Kæmpe troldemakse støbt i latex. Lær teknikkerne.

Sjove teatermasker. Lær hvordan du selv laver masker i latex.

EFFEKT KURSUS 4
I behøver ikke et kæmpe værksted med støbeforme og avanceret udstyr for at lave flotte latex-masker. På dette kursus lærer i lyn-metoden at lave flotte masker i latex som kan bruges til: Teater, film, liverollespil eller en udstilling. Lyn metoden vil sige at man kan nå at lave en færdig maske på én dag.

Maskerne kan laves sjove, uhyggelige, skøre, søde, farlige eller lige præcis som i vil have dem. Til sidst males maskerne og der monteres hår, skæg, øjne, øjebryn, vorter, tænder og andre detaljer efter hvad man syntes.

Der kan deltage 8 -25 personer på denne workshop og du behøve ikke have nogen forudsætninger for at deltage da alt bliver gennemgået fra grunden. Kurset udbydes som et gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset hvor mange i er på holdet.
Der skal være siddepladser til alle deltagere on location. 

På kurset skal i have arbejdstøj på, da vi sviner med produkterne. I behøve ikke have avancerede forudsætninger eller kompetencer for at deltage på dette kursus, men kendskab til flydende latex er en fordel. Husk notesblok til nottering af tricks og metoder og et kamera så i kan fotografere jeres maskeproduktion trin-for-trin undervejs.

Kurset udbydes som gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset hvor mange deltagere i er på holdet.

  BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 6 timer.
Antal deltagere: 8 -25
Forkundskaber: Ingen
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 4.500,-
Samt produkt forbrug
pr. deltager: kr. 250,-

Priser er ex. moms
og transport.