GRUNDKURSUS I SPECIAL EFFEKTER

KONTAKT

TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Udvidet kursus i special effekter
● Teater-sminke, grundkursus
● Kursus i Zombie-sminke
● Rekvisit- og effekt-kursus
● Maske kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Grund kursus i special effekter. Lær de professionelle teknikker. Basis kursus i Effekt-makeup. Lær kunsten at sminke blodige sår. Kursus 1 i special effects. Lær at sminke drabelige sår.

 


 


Grundkursus i Effekt-makeup. Lær film-sminkørens teknikker.

Lær at lave blodige sår video:

EFFEKT KURSUS 1
Lær de professionelle teknikker til sår- og skade-sminke til brug ved: Beredskabs øvelser, Film, TV, Musikvideo, Teater og Events.

På dette kursus undervises i basis-sminke som: Chock-sminke, blå mærker, blodige flænger, forskellige typer brandsår, kraniebrud, afreven finger og fremmedlegemer som glasskår og splinter i såret. Vi gennemgår de forskellige sminke-teknikker grundigt herunder produkt- og materiale-gennemgang.

Der arbejdes med flydende latex, dermavoks og en lang række forskellige typer sminkefarver og filmblod. På kurset skal i have tøj på der kan tåle at blive beskidt og blodigt. Husk notesblok og kamera, så i kan fotografere jeres arbejde undervejs.

Kurset udbydes som gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset om i er 6 eller 15 deltagere.

Hvis i har i særlige ønsker til sammensætningen af skader og sminke-emner på dette kursus, kan vi skræddersy kurset til jeres behov. Måske er i et nyt sminke-team til katastrofeøvelser eller sygehus-beredskab. Måske er du ny-uddannet Makeup artist og ønsker at få skærpet kompetencerne til sår- og effektsminke m.m.

  BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 5 timer.
Antal deltagere: 6-15
Forkundskaber: Ingen
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 4.500,-
Samt produktforbrug
pr. deltager: kr. 200,-

Priser er ex. moms
og transport.