UDVIDET KURSUS I SPECIAL EFFEKTER

KONTAKT

TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Grund kursus i special effekter
● Teater-sminke, grundkursus
● Kursus i Zombie-sminke
● Rekvisit- og effekt-kursus
● Maske kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Sår og Zombie-sminke. Sår og skadesminke med ekstrem karakter Opsprættet mave effekt med latex.

 


 


Opsprættet mave effekt med kunstige indvolde.

EFFEKT KURSUS 2
Lær de professionelle teknikker til de voldsomme og brutale special effekter til brug ved: Beredskabsøvelser, Film, TV, teater, Events og Rollespil.

På dette kursus gennemgår vi de voldsomme special effekter så som: Kraniebrud, vansiret ansigt, udflået øje og produktion af kunstige dele og indvolde. Vi afslutter ofte kurset med ekstrem effekten: Opsprættet mave. Det forventes, at i har grundlæggende færdigheder inde for special effekt-sminke eller har gennemført kursus 1.

Der arbejdes med flydende latex, dermavoks, talkum, slim og en lang række forskellige typer sminkefarver samt filmblod. På dette kursus skal i have tøj der kan tåle at blive beskidt og blodigt - med andre ord arbejdstøj. Det er en god idé at medbringe et kamera så i kan fotografere jeres arbejde undervejs.

Kurset er som udgangspunkt et gruppe-kursus og selve kursusprisen er samlet for hele holdet uanset om i er 6 eller 15 deltagere.

Har i særlige ønsker til sammensætningen af emnerne på dette kursus, kan vi skræddersy kurset til jeres behov. Måske skal jeres sminkør-team lave effekter til en helt bestemt type katastrofeøvelse eller tema brandsår og/eller penetrende skader. Eller måske skal i med på et sminketeam til en Filmproduktion eller en Event.

  BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 5 timer.
Antal deltagere: 6-15.
Forkundskaber: Øvede
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 4.500,-
Samt produktforbrug
pr. deltager: kr. 275,-

Priser er ex. moms
og transport.