KURSUS I TEATERSMINKE

KONTAKT

TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Grund kursus i special effekter
● Udvidet kursus i special effekter
● Kursus i Zombie-sminke
● Rekvisit- og effekt-kursus
● Maske kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Kursus i Teatersminke. Kursus i Teatermakeup. Kursus i Teater effekter.

 

 


  Teater sminke Grimas cake-makeup og vand-baseret sminke.

Ved booking i 2018,
får i et eksemplar af E-bogen:
"TEATERSMIINKE"


TEATERSMINKE KURSUS
Teatersminke skal ses på afstand, da skuespilleren står på scenen på god afstand fra publikum. Ikke desto mindre skal publikum kunne forstå makeuppen og rollen ud fra afstanden til skuespillerne. Derfor skal Teatermakeup tegnes kraftigere op og styrken skal afstemmes med størrelsen og afstandende i Jeres teatersal.

Teaterscenen er som regel belyst med skiftende farvede spots under forestillingen som ændrer makeuppens udtryk og effekt i løbet af forestillingen. Derfor skal makeup-artisten kende både teknikker og regler for at få teatersminken til at fremstå bedst muligt.

På dette grundkursus gennemgår vi forskellige typer teatersminke og i får en grundig produkt-gennemgang. Vi arbejder med helt konkrete teknikker f.eks. som hvordan du holder penslen og bruger en vejrtræknings teknik når der skal arbejdes koncentreret.

Vi afprøver jeres makeup-arbejde ved forskellig scene-afstande samt ved forskellige belysnings-situationer der matcher jeres teaterforestilling. Underviseren medbringer en teaterlampe og forskellige farvefiltre og sammen udarbejder vi et farve-skema der passer til Jeres forestilling. På den måde kan i tilpasse og rette farvevalg ind i forhold til makeuppen.

Hvis i skal øve frem til en særlig forestilling, kan vi skræddersy kurset hvis i har brug for at øve makuppen til helt specielle rolletyper eller hvis i skal have træning i f.eks. montering af kunstigt skæg og montering af næser samt special effekter som sår og skrammer.

Dette kursus udbydes som et gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset om i er 6 eller 15 deltagere.

Skal i bruge særlige rekvisitter til Jeres kommende forestilling, kan vores workshop tilbyde produktion af rekvisitter og masker. Vi kan også lave et konkret kursus i produktion af teater-rekvisitter.

Vi tilbyder Grimas sminkeprodukter til kursus-priser på selve kurset.


  BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 6 timer.
Antal deltagere: 6-15
Forkundskaber: Ingen
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 4.000,-

Samt produktforbrug
pr. deltager: kr. 150,-
med mindre i selv har produkter on location.

Priser er ex. moms
og transport.