KURSUS I ZOMBIE SMINKE

KONTAKT
TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Grund kursus i special effekter
● Udvidet kursus i special effekter
● Teater-sminke, grundkursus
● Rekvisit- og effekt-kursus
● Maske kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Kursus i Zombiesminke Kursus i Zombiemakeup Lære at sminke zombier.

 

 


 

Kursus i kunsten at lave zombie special effekter.Koden til dokumentet er: zombie

ZOMBIE KURSUS
På dette kursus undervises i de professionelle sminketeknikker og effektarbejde med latex og dermavoks til at lave zombier til brug ved f.eks: Film, Zombieløb, Events, Shows, Horrorhause, Musikvideo og Fotosessions.

Kursisterne lærer at sminke de brutale bid-sår ved hjælp af dermavoks, latex og silikone samt "kunsten" at sminke og “style” rådden zombiehud.

Zombiesminke opdeles i flere forskellige niveauer afhængig af, hvor langt fremskreden zombiens forvandlings-stadie er. En nylig zombie er f.eks. ikke nær så rådden som en der har været et nedgravet lig et halvt år.

Der arbejds med flydende latex, talkum, dermavoks og en lang række forskellige typer sminkefarver samt masser af filmblod. Tag tøj med der må blive blodigt og snavset. Husk at medbringe et kamera så i kan fotografere jeres arbejde undervejs.

Dette kursus er som udgangspunkt et gruppe-kursus og selve kursus-prisen er samlet for hele holdet uanset om i er 6 eller 15 deltagere.

UDDYBNING
Kunsten at sminke en zombie har nået en popularitet hvor selv børn vil se ud som en levende død til fastelavn eller ansigtsmaling i et storcenter - på lige fod med Spiderman og tilsvarende. Samtidigt eksperimenterer det voksne publikum sig med seriøs zombiesminke inspireret af film og serier som "The Walking Dead" og "Dawn of the dead".

Zombien har for længst indtaget førstepladsen som det populære skræmmemonster og har givet klassiske skabninger som vampyrer, varulve, rumuhyrer og mumier totalt baghjul. Voksen segmentet sminker sig som levende døde ved arrangementer som: Zombiecrawl, zombieløb, horrorhause og en mangfoldighed af firma-events. De levende døde i mange forskellige afskygninger er også nummer 1, når skoler og klubber lavere gyser kortfilm og halloween fester.

På kurset gennemgår vi forskellige stadier af død og rådden hud og ja, det lyder makabert. Men zombier er makabre at se på. Udseenet af en levende død varierer naturligt af hvor længe afdøde har været i sin tilstand, hvordan det skete og mange andre omstændigheder. Og en faktor i forhold til de populære blodige sår er igen: Hvordan skete det?

 

BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 3 timer.
Antal deltagere: 6-25
Forkundskaber: Ingen
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 3000,-
Samt produktforbrug
pr. deltager: kr. 200,-

Priser er ex. moms
og transport.