REKVISIT OG EFFEKT KURSUS

KONTAKT

TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Grund kursus i special effekter
● Udvidet kursus i special effekter
● Teater-sminke, grundkursus
● Kursus i Zombie-sminke
● Maske kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Afhugget fod støbt i latex og vat. Rekvisit og effekt-kursus. Afhugget hånd støbt i latex.

 

 


 

Kunstige klippestykker, støbt i papmache og latex.

Troldefod støbt i latex til rollespilsbrug.

EFFEKT KURSUS 3
På dette rekvisit-effekt værksted producerer vi rekvisitter til: Film, Teater, Beredskabsøvelser, Udstillinger og Shows.

Kurset kan indeholde undervisning i produktion af f.eks.: Afhuggede hænder, arme og ben, maskedele, kunstige indvolde, løse fingre og proteger som f.eks. kunstige øjne, ører, næser eller hvad i nu skal bruge. Dette kursus kan derfor bliver skrædersyet til jer.

Der arbejds med flydende latex, gips, ler, lak, silikone, støbemasser, og en lang række forskellige typer sminkefarver samt filmblod.

På kurset skal i have arbejdstøj på, da vi sviner med lprodukterne. I behøve ikke have avancerede forudsætninger eller kompetancer for at deltage på dette kursus, men kendskab til flydende latex er en fordel. Husk notesblok til nottering af tricks og metoder og et kamera så i kan fotografere jeres produktions-arbejde trin-for-trin undervejs.

Dette kursus udbydes som et gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset om i er 6 eller 15 deltagere. Er i et hold der skal producere store eller mange rekvisitter kan vi udvide kurset til 2- eller flere dages workshop.

  BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 6 timer.
Antal deltagere: 6-15
Forkundskaber: Ingen
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 4.500,-
Samt produkt forbrug
pr. deltager: kr. 200,-

Priser er ex. moms
og transport.