MASKE KURSUS

KONTAKT

TIL FORSIDEN
TIL KURSUSSIDEN
 
ØVRIGE KURSER
● Grund kursus i special effekter
● Udvidet kursus i special effekter
● Teater-sminke, grundkursus
● Kursus i Zombie-sminke
● Rekvisit- og effekt-kursus
● Design-dit-eget-kursus
● Workshops for børn og unge
Monstermaske i Latex Trolde maske støbt i latex. Lær hvordan. Rumvæsen maske støbt i latex. Kom på kursus i maske-produktion.

 

 


 

Kæmpe troldemakse støbt i latex. Lær teknikkerne.

Sjove teatermasker. Lær hvordan du selv laver masker i latex.

Maske-workshop video (2 dage)

 

EFFEKT KURSUS 4
Lær at støbe en maske i flydende latex. I behøver ikke et kæmpe værksted med avancerede støbeforme og udstyr for at lave flotte latex-masker. På dette kursus lærer i lyn-metoden i at lave flotte masker i latex som kan bruges til: Teater, film, liverollespil eller en udstilling. Lyn metoden vil sige at man kan nå at lave en færdig maske på én dag.

Maskerne kan laves sjove, uhyggelige, skøre, søde, farlige eller lige præcis som i vil have dem. Til sidst males maskerne og der kan pålimes hår, skæg, øjne, øjebryn, vorter, tænder og andre detaljer efter hvad man syntes.

Der kan deltage 8 -25 personer på denne workshop og du behøve ikke have nogen særlige forudsætninger for at deltage da alt bliver gennemgået fra grunden. Kurset udbydes som et gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset hvor mange i er på holdet.
Der skal være siddepladser til alle deltagere on location. 

På kurset skal i have arbejdstøj på, da vi arbejder med gips, ler, flydende latex og maling m.m.. I behøve ikke have avancerede forudsætninger eller kompetencer for at deltage på dette kursus, men kendskab til flydende latex er kun en fordel. Husk notesblok til nottering af tricks og metoder og et kamera så i kan fotografere jeres maskeproduktion trin-for-trin undervejs.

Kurset udbydes som gruppe-kursus og kursusprisen er samlet for hele holdet uanset hvor mange deltagere i er på holdet. Kurset kan også afholdes som 2-dages kursus hvor vi sætter en dag alene til formgivning og modellerings-arbejde og laver støbeforme inden vi slutter på dag 1. På dag 2, støber vi i latex og laver detalje-arbejde. Se videoen til venstre.

  BOOK DETTE KURSUS

Varighed: 6 timer.
Antal deltagere: 8 -25
Forkundskaber: Ingen
Hvor: Hos jer.


Pris: kr. 4.500,-
Samt produkt forbrug
pr. deltager: kr. 250,-

Priser er ex. moms
og transport.